img

История

Фирма БЕА Вижън

е създадена през 1990 г. В зората на демокрацията. Още в първите години фирмата се утвърди като една от водещите на пазара в България за доставка на шивашки материали. Работихме и работим с фирми за вътрешния пазар, както и с фирми работещи на „ишлеме”.

През годините се утвърдихме като производител и вносител на копчета - полиестерни и други видове. Разполагаме с над 5000 модела , които се отличават с високо качество и много добра цена.

Придобихме и в годините опита да работим и за външния пазар, като имаме клиенти в РСМ и Румъния а чрез фирмите които работят на „ишлеме”, достигаме пазарите в ЕС, САЩ и Канада.

В последната година развиваме и производство на полиестерни копчета, в производствената ни база в гр. Благоевград, които се приемат много добре от нашите клиенти.

ЗА НАС

Целта на БЕА Вижън Бътънс е да предлага висококачествени копчета, които да задоволят и най-претенциозните клиенти. Всяка поръчка се следи от момента на заявката до изпращането и от няколкото отдела, през която тя минава, за да се сведат до минимум всяка грешка. Качеството на изработката с важен за нас както и удовлетвореността на клиентите ни.

С какво сме по-добри от конкуренцията:

  1. Имаме възможност да боядисваме копчетата както повърхностно, така и в дълбочина/вътре в материала/. Така по-добре отговаряме на желанието на клиентите ни. В по-малки количества ги боядисваме повърхностно, в по-големи добавяме цвета в материала.
  2. Високо качество на продукцията, бързи доставки и коректно обслужване.
  3. Изработка по мостра на клиента
  4. Конкурентни цени, разнообразие на модели и размери.
  5. Лого на борда и на лицето на копчетата.
  6. Разнообразие на естествени материали:  речен и морски седеф, дърво, рог, корозо, урея, памук, лен
img

why choose us

Print mindfully Green Printing

Libero aliquam eiget rhoncus elit quis mattis tos neque ullco qua prae sent interdum orce torristique aenean at dictumst velit fames molestie tristique mage sociosqu rhoncu cubilia

Satisfied Service

Pulvinar primis to velit dolo sociise apten acuise maner platea one more dames pura tole suspen

Free Consultancy

Pulvinar primis to velit dolo sociise apten acuise maner platea one more dames pura tole suspen

team member

Executive Team

Velki Akida

Project Manager

Willam Mark

Senior Desinger

Himel Akond

Web Developer
Call Now Button